AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ KÜTAHYALILARLA BULUŞTU

368

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, Ankara’da görev yapan Kütahyalılarla buluştu. Programa katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Ankara’da görev yapan bürokratlar ve memurların Kütahya’ya dokunacak, fayda sağlayacak faaliyet ve çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaptığını belirtti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, Ankara’da görev yapan Kütahyalılarla buluştu.

Programın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Hemşehrimiz, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ‘ın katılımlarıyla Ankara’ da görev yapan hemşehrilerimizle bir araya geldik.” İfadelerini kullandı.

‘HER ŞEY KÜTAHYA İÇİN’

Dağ’ın Kütahya’lı vatandaşlarla buluşup, hasbihal ettiğini ifade eden Önsay, “Buluşmada İlimize fayda sağlayacak hususlar hakkında istişareler gerçekleştirdik, soru alışverişinde bulunduk. Ankara’da görev yapan bürokratlarımız ve memurlarımız ilimize dokunacak, fayda sağlayacak faaliyet ve çalışmalar hakkında Genel Başkan Yardımcımızla görüştüler. Her şey Kütahya İçin…” dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *