‘MAHALLE YÖNETİMLERİNİN ÖNEMİ BÜYÜK’

549

Yunus Emre ve Yenidoğan Mahallelerinin yönetim ve sandık kurullar ile bir araya geldiklerini toplantıda Türkiye Yüzyılı üzerine konuştuklarını ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, yaklaşan seçim sürecinde vatandaşlara daha hızlı ulaşabilmek için mahalle yönetimlerinin öneminin büyük olduğunu vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Yunus Emre ve Yenidoğan mahallelerinin yönetim ve sandık kurulları buluşmasını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Merkez İlçe ve Gençlik Kolları teşkilatları ile birlikte düzenledikleri organizasyona mahalle muhtarları ve Kütahyalıların yoğun katılım gösterdiğini ifade eden Mustafa Önsay, “Buluşma etkinliğinde Türkiye Yüzyılı üzerine konuştuk. Teşkilatımıza yeni katılım sağlayan hemşehrilerimize rozet takma töreni gerçekleştirdik.” İfadelerini kullandı.

Yaklaşan seçim sürecinde vatandaşlara daha hızlı ulaşabilmek için mahalle yönetimlerinin öneminin büyük olduğunu vurgulayan Önsay, teveccüh gösteren Kütahyalılara sonsuz teşekkürlerini sundu.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *