‘İHTİYAÇLARINIZ KARŞILANACAK’

414

Belediye Kütahyaspor’un sporcuların taşınmasında kullandığı otobüs ile Kütahya’ya gelen 40 depremzedeyi ziyaret eden Başkan Işık, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının en kısa süre içinde karşılanacağını ifade etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası tüm Türkiye gibi Kütahyalı da yardım için seferber oldu. Deprem bölgesinden gelen talepler doğrultusunda Kütahya Belediyesi, bölgedeki vatandaşların Kütahya’ya taşınmaları noktasında Ulaşım Destek Otobüsü’nü deprem bölgesine gönderdi.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’UN OTOBÜSÜ İLE GELDİLER

Başkan Işık, “Deprem bölgesine gönderilmek üzere vatandaşlarımızın yardım amacıyla belediyemize teslim ettikleri koliler ve diğer yardım malzemeleri, yine belediyemiz çalışanlarının organizasyonu ile tırlara yüklenip deprem bölgesine gönderiliyor. Deprem bölgesinden gelen taleplerden yola çıkarak o bölgede olup da Kütahya’mıza gelmek isteyen hemşehrilerimiz veya yakınlarının olduğu, ama maalesef buraya gelebilmeleri için ulaşım aracı bulunmadığı, bunun için de ulaşım desteği sağlanıp sağlanamayacağı yönünde talepler gelince bizde yine tırlarımızda olduğu gibi gönüllülük esası ile Belediye Kütahyaspor’umuzun sporcuların taşınmasında kullandığı otobüsün bu amaçla kullanılabileceği kanaatine vardık.” dedi.

Kütahya Belediyesi’nden 3 personel ile bir gönüllü vatandaşın yer aldığı otobüs deprem bölgesinden Kütahya’ya ulaşmak isteyen vatandaşları Kütahya’ya getirdi.

BAŞKAN IŞIK ZİYARET ETTİ

Kütahya Belediyenin Kahramanmaraş, Elbistan ve Osmaniye’ye gönderdiği Ulaşım Destek Aracı ile Kütahya’ya gelen depremzedeleri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem sonrası belediyesinin başlattığı yardım kampanyasının yanında, deprem bölgesinde olan vatandaşların Kütahya’ya getirilmeleri için gönderilen Ulaşım Destek Aracı, Kütahya’ya sağ salim döndü.

Kahramanmaraş, Elbistan ve Osmaniye’den gelen 40 depremzedeye hoş geldiniz diyen Başkan Işık, hemşehrilerimize ihtiyaçlarını sordu. Başkan Işık, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının en kısa süre içinde karşılanacağını ifade etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *