YARALARI SARMAK İÇİN DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTILAR

241

Kütahya Ticaret Borsası tarafından afet bölgesine doğru yola çıkan yardım tırları depremzedelere ulaştı. Gıda ve ihtiyaç malzemeleri depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarını sarabilmek için dağıtılmaya başladı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve çevre illerde de büyük hasara yol açan deprem felaketinin ardından Kütahya Ticaret Borsası tarafından bölgeye gönderilen temel gıda ve ihtiyaç maddeleri taşıyan tırlar afet bölgesine ulaştı.

TÜM ODA VE BORSALAR SEFERBER OLDU
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde ve afet bölgesindeki oda/borsalardan gelen bilgiler doğrultusunda koordine edilerek tüm oda ve borsaların seferber olduğu yardım kampanyası ile Afetzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek amacıyla bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin dağıtımı yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.
SİZ DE YARDIM EDEBİLİRSİNİZ
KÜTBO Tarafından başlatılan nakdi yardım kampanyası devam etmekte!Nakdi yardımlarınızı, “Deprem Yardım” açıklaması ile Kütahya Ticaret Borsası’nın Ziraat Bankası Kütahya Şubesindeki TR470001000179350735725031 nolu hesabına yapabilirsiniz.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *