RAKİP GÜÇLÜ ŞİMŞEK HAZIR

628

Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’da 52 Orduspor FK ile karşı karşıya gelecek. Ligde ikinci sırada bulunan güçlü rakibi karşısında tüm gücünü sahaya yansıtmak zorunda olan Belediye Kütahyaspor’da gözler, mavi lacivertli forma ile ilk resmi maçına çıkacak yeni transferlerin üzerinde olacak

3.Lig 1. Grup’ta mücadeleye devam eden Belediye Kütahyaspor, yarın 14.00’da 52 Orduspor FK ile Yeni Ordu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 22. hafta mücadelesinden önce Halil Akkaş Stadyumunda yaptığı antrenmanlarla tüm hazırlıklılarını tamamlayan Belediye Kütahyaspor maç saatini bekliyor.

GÖZLER YENİ TRANSFERLERDE

Takıma dahil olan oyuncuları ile gücüne güç katan Belediye Kütahyaspor, son olarak depremzedeler yararına düzenlenen dostluk maçında 2.Lig ekibi Uşakspor’u 2 golle mağlup etmiş oynanan oyun taraftardan büyük beğeni toplamıştı. Bu hafta mavi lacivertli forma ile çok sayıda futbolcu ilk resmi maçına çıkarken; gözler yeni transferde olacak

36 puanla 6’ıncı sırada lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 10 puan gerisinde bulunan Belediye Kütahyaspor, ligin üst sıralarında kalmak için Hakem Serkan Eryılmaz’ın düdük çalacağı maçtan galibiyetle dönmek istiyor.

Mavi Şimşek’in rakibi ise son olarak ligdeki güçlü rakip, Yeni Mersin İdman Yurdu deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldı. Çıktığı 21 maçta 41 puan toplayan 52 Orduspor FK, ligde 2’nci sırada bulunuyor.

İŞTE 22. HAFTANIN MAÇLARI

3. lig 1. Grupta 22. Haftanın diğer maçları ise şöyle: İdaş Çatalcaspor-Entegre Solar Elazığspor, Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Edirnespor, 1954 Kelkit Belediyespor-Gema Polimer Şile Yıldız Spor, Amasyaspor Futbol Kulübü-Belediye Derince Spor, Karşıyaka-Hacettepe 1945 Spor Kulübü, Eskişehirspor-Karbel Karaköprü Belediye Spor, Yomra Spor-1922 Konyaspor, BC Group Ağrı 1970 Spor-Nevşehir Belediye Spor.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *