SİZE EFENDİ OLMAYA DEĞİL HİZMET ETMEYE TALİP OLDUM

328

Nihat Kula, Kütahyalının parlamentoda sesi, garibin nefesi olmaya, mağdurun güçlü sözü olmaya talibim sözleriyle İYİ Parti Kütahya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.  Kütahya’nın hak ettiği hizmetleri sunacağını vurgulayan Kula “Size efendi olmaya değil hizmet vermeye talip oldum” diye konuştu.

Nihat Kula, 28. Dönem İYİ Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. İYİ Parti’de uzun süredir siyaset yaptığını ifade eden Kulan, “Sayın Genel Başkanın emir ve talimatı sonucunda 12 ile gittim. Saldırıya uğradım, suikasttan son dakika kurtuldum. Ama bugüne geldik çok şükür. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

TÜRK KADINI ‘ARTIK TEYER’ DİYECEK

14 Mayıs’ın ayrı bir anlam ifade ettiğini vurgulayan Nihat Kula, “14 Mayıs çok partili hayata geçtiğimiz günde tek adamlık rejimine son verildiği bir gün. Aynı zamanda Anneler Günü. Türk kadını, 14 Mayıs’ta artık yeter diyecek” şeklinde konuştu.

Siyaseti, vatanda millete hizmet için etkili bir araç gördüğü için aday olduğunu ifade eden Nihat Kula, “Kütahya göç veriyor, küçülüyor.  Kuruluşun ve kurtuluşun kenti Kütahya, Batı Anayolunun en büyük köyü halinde” dedi. AK Parti iktidarından sonra Kütahya’nın seri halde özelleştirmelere maruz kaldığını dile getiren Kula kamu fabrikalarının peşkeş çekildiğini yalnızca Seyit Ömer Termik Santrali’nin 2 milyar 248 milyon dolara satıldığını hatırlattı. Kula “benim Kütahya’mın havası kirlenmeye devam etti. Benim Kütahya’m çile çekmeye devam etti. Benim Kütahya’mın arazileri işgal edilmeye devam etti. Kütahya’nın hakkı bu mu?” diye konuştu.

KÜTAHYA AK PARTİ İKTİDARINDAN

NASİP ALAMADI

Kütahya’nın yıllarca AK Parti’nin kalesi olmasına rağmen çile çekmeye devam ettiğine vurgu yapan Kula  “Kütahya hiçbir surette AK Parti iktidarından nasip alamadı. Kütahya’nın hiçbir problemi çözülmedi. Çok Vaat verildi hiçbiri tutulmadı. Hızlı treni görmedik. Polis okulunu görmedik. Şehir Hastanesini görmedik. Ak partinin 20 yıllık iktidarında yalandan başka hiçbir şey olmadı” dedi

Deprem felaketini iktidarın beceriksizlik silsilesi olarak yorumlayan Kula koordinasyonsuzluğu reddeden iktidara Süleyman Soylu’nun “Yağma yok, yalan var” sözlerini hatırlatarak “En büyük yalan sizsiniz” ifadelerini kullandı.  Kütahya’nın da depreme yönelik bir hazırlık içerisinde olduğunu görmediğini dile getiren Kula “Biz deprem bölgesinde bir şehiriz. Altımızdan fay hattı geçiyoruz. Biz Kütahya’mızı kaderine terk etmeyeceğiz” diye konuştu.

Kula Kütahya’nın en büyük hakkının huzurlu bir kent yaratmak olduğuna vurgu yaparak “Mutlu, güçlü, huzurlu, insanların var olduğu, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayabildiği bir Kütahya hayal ediyorum” dedi.

‘NİHAT KULA’NIN GÖZÜYLE BAKIN’

Kütahya’yı en iyi şekilde temsil edeceğini “Rabbim nasip ettiyse güzide Kütahya’mın vekili olmaya talibim” diyen Kula  “Size efendi olmaya değil hizmet vermeye talip oldum. Kütahya’nın hak ettiği hizmetleri sunmak için İYİ Parti Kütahya Milletvekilliği aday adaylığına talibim” dedi.

Siyaset yapan tüm adaylara “Kütahya meselelerine Nihat Kula’nın gözüyle bakmayı tavsiye ediyorum” diye seslenen Kula sözlerine şöyle son verdi; “İnsan ayrımı yapmayan, insanları kucaklayan, insanların dünya görüşüne göre hareket etmeyen, büyük küçük demeden kapısına gelen her insanın derdine deva olmaya çalışan Nihat Kula’nın gözünden bakın. Ben de vatansever Kütahyalılara bir vatan sevdalısı olarak söz veriyorum. Kütahyalının parlamentoda sesi olacağım. Garibin nefesi olmaya, mağdurun güçlü sözü olmaya adayım.” FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *