‘BİZ SİZİN, SİZ BİZİM MİSAFİRİMİZSİNİZ’

281

Mahalle mahalle düzenlenen iftar programlarında Kütahyalılarla bir araya gelen Başkan Işık, “Bugün de sizlerin misafiriyiz, sizler bizim misafirimizsiniz.”dedi. Her Ramazan’da yapılan Bereket Kart uygulamasının sürdüğünü dile getiren Başkan Işık, ihtiyacı olan ailelerin belediye binası birinci katındaki müracaat bürolarına başvurması gerektiğini hatırlattı

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Akkent, İnköy, Parmakören ve Hilalkent Mahallelerimiz için Şeyh Edebali Cami bahçesinde kurulan iftar soflarında vatandaşlar ile buluştu.

KÜTAHYA BELEDİYESİ VATANDAŞLARI AYNI SOFRADA BULUŞTURUYOR

Ramazan ayının manevi havasını yaşatmak için etkinlikler düzenleyen Kütahya Belediyesi vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Akkent, İnköy, Parmakören ve Hilalkent Mahallelerimiz için Şeyh Edebali Cami bahçesinde kurulan iftar soflarında hemşehrilerimiz ile buluşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bu yıl, iki yıllık pandemi nedeniyle ara verdiğimiz Ramazan sofralarımıza 10 merkezde olmak üzere birkaç mahallelerimizi birleştirerek başladık. Bugün de sizlerin misafiriyiz, sizler bizim misafirimizsiniz. Akkent, Hilalkent, İnköy ve Parmakören Mahallelerimizden gelebilenler geldiler sağ olsun. Allah tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabul buyursun. 11 ayın sultanı, birliğin ve beraberliğin simgesi, zenginlerin fakirleri gözettiği paylaşma ayı olan mübarek Ramazan ayımız hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim, sağlıkla ve sıhhatle sevdiklerimizle birlikte nicelerini yaşamayı nasip eylesin.” İfadelerini kullandı.

‘ESKİ MUTLU RAMAZANLARI HEP BERABER YAŞARIZ’

Bu yıl, Kahramanmaraş ili merkez olmak üzere 11 ilinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle buruk geçen bir Ramazan yaşadığımızı ifade eden Başkan Işık, “Ancak hayat bir taraftan devam ediyor. Milletimizin asaleti, devletimizin gücü o şehirlerde yaşayan ve depremden mağdur olmuş insanlarımızın mağduriyetini bir an önce bitirecektir. Yine o eski mutlu Ramazanları hep beraber yaşarız. Rabbim daha güzel günlerde hepimizi yine buluştursun, herkesin gönlüne göre versin.” Şeklinde konuştu.

‘BEREKET KART UYGULAMASI DEVAM EDİYOR’

Ramazan ayı nedeniyle her yıl yapılan Bereket Kart uygulamasının sürdüğünü dile getiren Başkan Işık, “İhtiyacı olan ailelerimizin belediyemizin birinci katındaki ve giriş katındaki müracaat bürolarına gelip yararlanabileceklerini buradan duyurmak isterim. Elimizden geldiğince hiçbir hemşehrimizi geri çevirmemeye çalışıyoruz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şeyh Edebali Cami bahçesinde kurulan iftar programına; MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Kütahyalı katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *