‘CUMHUR İTTİFAKI KÜTAHYA’DAN 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK’

336

Görevi güzel bir ekibe devredeceklerini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, üç dönem boyunca kendisine gösterilen teveccüh ve güvenden dolayı minnetlerini dile getirdi. Gazel, Cumhur ittifakı olarak Kütahya’dan 5 milletvekili hedefini de gerçekleştireceklerini ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 25,26 ve 27. Dönem Kütahya Milletvekilliği görevini üstlenen İshak Gazel, 28. Dönem milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

‘GÜZEL BİR EKİBE GÖREVİ DEVREDEĞİZ’

Görevi güzel bir ekibe devredeceklerini belirten İshak Gazel, “Birlikte görev yaptığımız Milletvekillerimiz Ahmet Tan ve Ceyda Çetin Erenler’e çok teşekkür ediyorum. Görevimiz süresince desteklerini hep hissettiğimiz AK Parti teşkilatlarımıza ve tüm Kütahyalı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 25,26 ve 27. Dönemlerde kendisine göstermiş olduğu teveccüh ve güvenden dolayı da minnetlerini dile getiren İshak Gazel, “Milletvekili adaylarımız Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Esra Özbek Balcı ve Altuğ Atalay’a da Cenab-ı Allah başarılı şekilde hizmet etmeyi nasip etsin.” Dedi.

‘CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ’

14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kütahya’dan çok güçlü bir destek için canla başla çalışacaklarını vurgulayan İshak Gazel, Cumhur ittifakı olarak Kütahya’dan 5 milletvekili hedefini de gerçekleştireceklerini ifade etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *