ZAFER PARTİSİNDEN TÜM ADAYLAR VE İL BAŞKANLARINA DAVET ‘VATANDAŞ VAATLERİMİZİ AÇIK OTURUMDA DUYSUN’

438

Zafer Partisi Kütahya Milletvekili Adayları kamuoyuna tanıtıldığı toplantıda Zafer Partisi Kütahya İl Başkanı Hatice Pekşen, Kütahya’daki diğer siyasi parti il başkanları, milletvekili adaylarına bir münazara ile bir araya gelmeyi tekli etti. Pekşen, “Bu sayede vatandaş kim neler vaat ediyor görsün” Şeklinde konuştu

Zafer Partisi Kütahya Milletvekili Adayları kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda konuşan Zafer Partisi Kütahya İl Başkanı Hatice Pekşen, Zafer Partisi olarak vatansever, Atatürkçü, Türk milliyetçisi ülkenin çıkarlarını kişisel çıkarları önüne koyan her vatandaştan destek beklediklerini ifade etti.

Hem tarım politikalarında, hem 4 deniz 4 bölge projesinde sanayi ve tarımın tekrar yapılandırılacağını belirten Pekşen, yatırım planlamalarında Kütahya da olduğunu vurguladı. Kütahya’daki diğer siyasi parti il başkanları, milletvekili adayları birlikte bir panel, münazara ya da açık oturum ile bir araya gelmek istediğine değinen Pekşen, “Kütahyalı kim ortaya ne çıkaracak onları görür ona göre oylarını verir. Basın mensuplarının uygun göreceği herhangi bir platformda nerede ne zaman olursa diğer bütün partili arkadaşlarımı tartışmaya davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

‘HER İKİ UCU TERÖRLÜ DEĞNEK’

Kütahya’nın sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını ifade eden Zafer Partisi Kütahya Milletvekili 1. Sıra Adayı Şinasi Atay, “Şu anki siyasi iklimde “her iki ucu terörlü değnek” olarak nitelendirdiğimiz bir siyasi iklim var. İnsanların önünde iki seçenek yok aslında Türk milletinin gerçek vatanseverlerinin karşısında büyük bir seçenek var Zafer Partisi. Biz ne Pensilvanya’daki FETÖ’nün eniklerine ne de Kandil’deki PKK’nın eniklerine bu ülkeyi bırakmayacağız.” Dedi.

Bu seçimin çok farklı bir seçim olacağını vurgulayan Zafer Partisi Kütahya Milletvekili 2. Sıra Adayı Ahmet Ufuk Türkiş, “Ülke gerçekten tehlike altında. Bundan sonra vereceğiniz her oy Türkiye cumhuriyetin varlığı ile ilgili. Ben avukatım öyle bir hale geldi ki adliyede adalet aramayın. Doğru düzgün yetişmemiş hakimler savcılar görevde torpili olan avukatlıktan hakimliğe geçti. Bunların düzelmesini istiyorsanız illa ki Zafer Partisi.” Şeklinde konuştu.

‘TERÖR ÖRGÜTLERİYLE BİR ARAYA GELMEYİZ’

Zafer Partisi olarak çıkmış oldukları bu yolda Kütahyalı vatandaşlara hizmet için var olduklarını dile getiren Zafer Partisi Kütahya Milletvekili 3. Sıra Adayı Ali Can Daylan, eli kanlı terör örgütleriyle hiçbir zaman bir araya gelmediklerini bundan sonra da gelmeyeceklerini belirterek Kütahyalılardan Zafer Partisine oy vermelerini istedi.

Zafer Partisi Kütahya Milletvekili 5. Sıra Adayı Burak Orkun Arat, şu ifadeleri kullandı: “Biz Türk milletini sıkışmışlıktan bu iki blok arasına sıkıştırılmış siyasetten kurtarmak için mecliste yer almalıyız. Bunun için herkesten destek bekliyoruz. Çünkü hem M. Kemal Atatürk’ün altı oku, hem Alpaslan Türkeş’in 9 ışığı zafer partisindedir. Bütün Türk milletçileri ve Atatürkçüleri Zafer partisine destek olmalarını bekliyorum.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *