‘BÜYÜK BİR ZAFERİ TAÇLANDIRACAĞIZ’

375

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde milletin desteği ile yine büyük bir zaferi taçlandıracaklarını vurgulayan MHP Kütahya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Erbaş, Kütahya’nın tanıtımı için şehrin değerlerini duyurmaya devam edeceklerini ifade etti.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Erbaş, 14 Mayıs’ta başta ülkemiz olmak üzere tüm Türk dünyası ve gönül coğrafyamızı da ilgilendiren önemli bir seçim yaşayacağımızı ifade etti. Ülkemizin bekası birliği dirliği ve yeniden büyük Türkiye hedefi için Cumhur İttifakı olarak var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Erbaş, “Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde sizlerin desteği ile yine büyük bir zaferi taçlandıracağız.” Dedi.

“Kütahya Seni Bekliyor Kampanyası” hakkında da açıklamada bulunan Erbaş, Ülke genelinde ses getiren Kütahya Seni Bekliyor kampanyasına imza attıklarını Kütahya’nın tarihi, kültürel, doğal güzelliklerini başta Türkiye olmak üzere uluslararası arenada tanıttıklarını dile getirdi.

‘HER ORTAMDA KÜTAHYA’YI DUYURDUK’

Şehrin simgesi çiniyi, Aizanoi Antik Kenti, Frig Vadisini, jeotermal kaynakları, Çamlıca’yı, Domaniç Kocayayla’yı, Gediz Murat Dağı’nı, Simav Gölcük Yaylasını, Dumlupınar Şehitliğini, Emet Eğrigöz, İkitaş Kanyonunu her fırsatta her ortamda duyurduklarının altını çizen Erbaş, Kütahya’nın tanıtımı için şehrin değerlerini duyurmaya devam edeceklerini ifade etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *