MİLLETVEKİLİ BAYIRCI GÖREVİNE HIZLI BAŞLADI ‘VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’

322

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, 28 Mayıs seçimi sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Kütahyalı ile bir araya geliyor. Bayırcı, “Her zaman gönüllere dokunmaya vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, milletvekili rozetini takmasının ardından Kütahyalı vatandaşlar ile sahada kucaklaşıyor.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, Başkan Yrd. Hüseyin Karataş ve Kadir Yeşildağ, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Korkmaz’a ile teşekkür ziyaretinde bulunan Vekil Bayırcı,  nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ YAPIYOR

Teşekkür ziyaretlerimize Galerici Esnaflarımız ile devam eden İsmail Çağlar Bayırcı, “Esnafımız ile istişareler gerçekleştirdik hasbihal ettik. Galerici esnaf kardeşlerimize, destekleri ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum, hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.

Ulucami’de çevresindeki esnaf ve vatandaşlar ile de bir araya gelen Bayırcı, “28 Mayıs seçimi sonrası teşekkür ziyaretlerimize devam ediyoruz, vatandaşlarımız ile bir aradayız. Her zaman gönüllere dokunmaya vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *