DAHA MODERN ULAŞIM İMKANI

311

Kütahya OSB’deki Nafi Güral Caddesinde başlayan yol yenileme çalışmaları, bölgenin altyapısını iyileştirme ve daha modern bir ulaşım ağı hedefine hizmet edecek. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada caddelerdeki çalışmaların devam edeceği belirtildi

5 BİN TON SICAK ASFALT SERİLECEK

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin altyapısını iyileştirmek ve daha modern bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla Nafi Güral Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı. Yol yenileme çalışmaları kapsamında deforme olan kilit taşları kadırılarak 18.000 metrekarelik alana 12 cm yüksekliğinde, ortalama 5.000 ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

default

Yapılan çalışmalar ile birlikte Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ulaşım daha güvenli hale getirilecek olup faaliyetler sorunsuz bir şekilde devam edecek.

Çalışmaların bir parçası olarak deforme olan kilit taşları özenle kaldırılarak kullanılabilecek durumda olan taşlar yol bakım ve tamir işlerinde, aşırı deforme olmuş taşlar da geri dönüştürülmek üzere kırılarak dolgu malzemesi olarak kullanılacaktır.

Ortalama 2 hafta sürecek olan çalışmalar neticesinde Nafi Güral Caddesi daha dayanıklı yapıya kavuşacak ve sürücülere daha konforlu sürüş deneyimi sunacak.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın çalışmalar ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarında; “Bölgenin sanayi potansiyelini artıracak, istihdamı ve ekonomik büyümeyi destekleyen projelere her zaman özveri ile devam edeceğiz. Başta ana caddelerimiz olmak üzere altyapısı tamamlanmış caddelerimizde yol asfalt yol kaplaması çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *