KÜTAHYA ATATÜRK MTAL ÖĞRENCİLERİ STAJLARINI YURT DIŞINDA YAPIYOR

231

Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Teknolojileri alanından 2 öğretmen ve 3 öğrenci İtalya’ya, 2 öğretmen ve 6 öğrenci Almanya’ya gitti. Öğrenciler yurtdışında yapacakları stajla mesleki eğitimlerine katkıda bulunacak.

Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen “Endüstride ve Mesleki Eğitimde Kalite (EMEK)” isimli proje öğrenci ve öğretmenlerin İstanbul havalimanından yurt dışına gönderilmesi ile başladı.

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENECEKLER

Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanından 2 öğretmen ve 3 öğrenci İtalya’ya, 2 öğretmen ve 6 öğrenci Almanya’ya gitti. Öğrenciler Robotik kodlama ve Kompanzasyon sistemleri ile ilgili 3 hafta staj yaparak mesleki eğitimlerine katkıda bulunacak.

Nisan ve Eylül aylarında yapılacak olan iki hareketlilik sonucunda toplamda 18 öğrenci 6 öğretmen eğitimlerini yurt dışında tamamlayacak.

Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Türker Könül, “Bu imkanı öğrencilerimize sağlayan Türkiye Ulusal Ajansına teşekkür ederiz.” dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *