‘KÜTAHYA İÇİN DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ’

428

Ulu Camii, Asım Gündüz Caddesi, Sanayi, Akoluk Köyü ziyaretlerinde vatandaş ile bir araya gelen AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya için dur durak bilmeden çalışacaklarını dile getirdi. Bayırcı, söz verdiğimiz gibi durmadan yorulmadan gönüllere dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Ulu Camii, Asım Gündüz Caddesi, Sanayi esnafını, Akoluk Köyü’nü ziyaretlerinde vatandaşla bir araya geldi.

Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten ve sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kendilerine olan ilgi ve misafirperverlikleri için esnafa şükranlarını sundu ve “Hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Her fırsatta birlikte olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Asım Gündüz Caddesi’nde vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Bayırcı, “Esnafımız ile bir araya gelerek hayırlı bereketli kazançlar diledik. Taleplerini ve sorunlarını dinleyerek, bilgi alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu.

Sanayi esnafına da hayırlı kazançlar dileğinde bulunan Bayırcı, dur durak bilmeden Kütahya için çalışacaklarını dile getirdi. Akoluklular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu şenliğe de katılan Bayırcı şenliğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

‘GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ’

Vatandaşın yanında olmanın önemini vurgulayan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı “Söz verdiğimiz gibi durmadan yorulmadan gönüllere dokunmaya esnafımızın ve tüm hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Bayırcı, ziyaretleri sırasında vatandaşın  yoğun ilgisi ile karşılandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *