‘ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

147

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan ifade etme imkânı bulduğu Halk Günü Toplantısı’nda 58 kişiyle birebir görüşen Vali Ali Çelik, “Vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sorunları birinci ağızdan dinlemek hem bizim hem de vatandaşlarımız için tıkanan alanlara dair çözüm üretmek için bir şans oluyor.” Dedi

58 KİŞİYLE BİRE BİR GÖRÜŞTÜ

Yoğun programı arasında bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Kütahya Valisi Ali Çelik, Halk Günü Toplantıları kapsamında vatandaşların sorunlarına çözüm aradı.

Talep ve sorunlara hızlıca çözüm üretilmesi için kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlarla birebir görüşen Vali Ali Çelik; istek, talep, öneri ve şikâyetleri dinledi, not aldı.

58 vatandaşın talep ve önerilerinin hızlıca sonuçlandırılması için ilgili müdürlere talimat veren Vali Çelik, kendisine iletilen her konunun takipçisi olacağını söyledi.

‘SORUNLARI İLK AĞIZDAN DİNLEMEK ÇOK ÖNEMLİ’

Toplantı hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Çelik, “Devletimizin milleti için her konuda özverili ve gayretli çalışmaları var ancak istemesek de sahadaki uygulamalarda zaman zaman eksikler oluşabiliyor. Bu nedenle, vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sorunları birinci ağızdan dinlemek hem bizim hem de vatandaşlarımız için tıkanan alanlara dair çözüm üretmek için bir şans oluyor. Vatandaşlarımızdan gelen geri bildirimleri alıp elimizden geldiğince çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *