‘HER ETKİNLİKTE KULLANABİLECEĞİZ’

368

Üst yapı imalatlarının tüm hızıyla sürdüğü Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Işık, ulusal ve uluslararası festivaller dahil Kütahya’daki her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte kullanabilecekleri bir alana şehri kavuşturacaklarını söyledi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ile birlikte altyapısı tamamen biten ve üst yapı imalatlarının tüm hızıyla sürdüğü Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu. Toplam 255 bin metrekarelik alanda üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Işık, ulusal ve uluslararası festivaller dahil Kütahya’daki her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte kullanabileceğimiz bir alana şehri kavuşturacaklarını söyledi.

Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda; eğlence alanları, gezinti alanları, sportif alanlar, bisiklet parkurları, yürüme parkurları, restoran, trafik eğitim pisti, kafeterya, çocuk köyü, kuş köyü, piknik alanları, olta balıkçılığı gibi ihtiyaç duyulan her türlü sosyal aktivitenin yapılabileceği alanlar olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *