BELEDİYE KÜTAHYASPOR KARAKÖPRÜ’DEN GEÇEMEDİ 

216

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda lider Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Gollü geçen karşılaşmada Belediye Kütahyaspor iki kez öne geçmesine rağmen sonunu getiremedi. Maç’tan 3-2 mağlup ayrıldı.

Belediye Kütahyaspor 3. Lig 3. Grupta deplasmanda lider Karaköprü Belediyespor’a karşı kritik bir maça çıktı. Belediye Kütahyaspor’da teknik direktör Efrahim alkın geçen haftaya göre kadroda değişiklikler yaptı.

Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan Demirkol, defansta Samet Cantürk, Haktan Çakır, İsmet Benli Eyüp Poyraz, orta sahada Arda Keser, Yekta Sönmez, Gökay İravul, Muhammed Sait Vardar ve Burak Başkaya, ileri uçta ise Can Muhammed Vural ilk 11’i ile çıktı.

Belediye Kütahyaspor zorlu karşılaşmaya istekli ve arzulu başladı. Maçın 16’ıncı dakikasında golcü oyuncusu Can Muhammed Vural’ın golü ile 1-0 öne geçen Belediye Kütahyaspor, golden sonra biraz daha oyunu kendi sahasında kabul edince kalesinde golü gördü. 34’üncü dakikada Ali Sinan Gayla eşitlik golünü atan oyuncu oldu.

İLK YARININ SONLARINDA İKİ GOL DAHA

38’inci dakikada Can Muhammed Vural ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamayan Belediye Kütahyaspor ikinci gol için yüklendi.

Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında ilk golün sahibi Can Muhammed Vural ile bir kez daha golü bularak öne geçen Belediye Kütahyaspor bu üstünlüğünü koruyamadı ve 44’üncü dakikada Ali Sinan Gayla yine cevap vererek skora dengeyi getirdi. İlk yarı 2-2 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA TEK GOL

Karşılaşmanın ikinci yarısında heyecan devam etti. Belediye Kütahyaspor ikinci yarının hemen başında talihsiz bir an yaşadı. Ceza sahasında İsmet Benli’nin eline çarpan top sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Umut topu ağlara gönderdi ve Karaköprü Belediyespor’u öne geçirdi.

Golden sonra Belediye Kütahyaspor rakip kalede baskı kurmaya çalışsada bir türlü bunu başaramadı. Oyuncu değişiklikleriyle de oyunda bir türlü istediklerini gerçekleştiremeyen Belediye Kütahyaspor sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

Alınan bu sonucun ardından Belediye Kütahyaspor 33 puanla haftayı 5’inci sırada kapattı. Belediye Kütahyaspor hafta sonunda Dumlupınar stadında Osmaniyespor’u konuk edecek. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *