‘MÜMKÜN OLAN EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIZ’

258

Muhtarlar Derneği ve Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneğini ziyaret eden Vali Musa Işın, “Devletin temsilcileri olarak muhtarlarımızın taleplerini dinleyip değerlendirmek ve Kütahya’ya mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için buradayız” dedi.

Kütahya Valisi Musa Işın, Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Kadir Mandal ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Muhtarların taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Işın, yapılabilecek çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

BİRLİKTELİK MESAJI VERDİ

Muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Işın; Kütahya il merkezinin, ilçelerinin ve köylerinin refah seviyesini yükseltmek, yaşam kalitesini artırmak ve daha iyi şartlarda yaşam sağlamak için birlikte çalışma gerekliliğinin altını çizdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ile Kütahya Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneğini de ziyaret eden Vali Musa Işın, Dernek Başkanı Şadi Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları dinledi.

Taleplerin karşılanması için elinden geleni yapacağını dile getiren Vali Işın, “Devletin temsilcileri olarak muhtarlarımızın taleplerini dinleyip değerlendirmek ve Kütahya’ya mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için buradayız” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *