BEŞİKTAŞ’IN 35. BAŞKANI HASAN ARAT OLDU: KÜTAHYALI BEŞİKTAŞLILAR COŞKUYLA KARŞILADI

281

Seçim sürecinde Kütahya’daki Beşiktaş taraftarları ile de bir araya gelerek Kütahya’da önemli vaatlerini açıklayan Hasan Arat, Beşiktaş’ın 35’inci başkanı seçildi. Kütahya’da büyük bir destek gören Arat’ın başkanlığa seçilmesi siyah beyazlı renklere gönül Kütahyalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Beşiktaş’ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Pazar günü Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi’nde düzenledi. Hasan Arat ve Serdal Adalı’nın yarıştığı başkanlık seçiminde, 12 bin 152 üye oy kullandı. Arat, 2714 oy farkla Beşiktaş’ın yeni başkanı seçildi. Seçim sürecinin tamamlanmasının ardından siyah-beyazlıların 35. başkanı Hasan Arat Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

KÜTAHYALILAR BÜYÜK DESTEK VERMİŞTİ

Arat, Başkan adayı olarak 7 Kasım tarihinde Kütahyalı Beşiktaşlılar ile Hilton Garden Inn Otel’de bir araya gelmişti. Siyah beyazlı renklere gönül Kütahyalıların büyük bir desteği ile karşılanan Kütahya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Rıfat Özekmekçi tarafından ağırlanan Arat, Kütahya’da kongre üyeleriyle tanışıp ve projelerini tanıtmıştı.

VAATLERİNİ KÜTAHYA’DA AÇIKLADI

Başkan seçilmesi halinde gençlerin hepsinin kongre üyesi olacağı müjdesini Kütahya’dan veren Arat, “Öğrencilere faizsiz kaynak yaratacağız. Öğrenciler, kendi harçlığından bile 2 yılda 3 yılda ödeyebilecek. Biz artık çocuğumuz doğduğu gün kartını vereceğiz. Ve çocuğumuz 15 yaşına kadar maçlara ücretsiz girecek. 18 yaşına gelince direkt üye olacak. Böylelikle Beşiktaş’ın il derneklerinin üye sayıları artacak. Kurumsal bir kimlik oluşturacağız.” vaatlerinde bulunmuştu. Dernekler vasıtasıyla öğrencilerin maça geliş gidişlerini, ayarlayabilecekleri bir sistem kuracaklarını belirten Arat, dernek başkanlarının öncülüğünü üstlenecek bu imkânın ile bütün il ve büyük ilçelerde sağlanacağını açıklamıştı.

‘TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN BEŞİKTAŞLILAR İLE ANITKABİR’E GİDECEĞİZ’

Başkan seçilmesinin ardından Arat, Türkiye’nin her yerinden binlerce Beşiktaşlı, öğrenciler, üniversiteliler, sporcular, takımlar ile birlikte binlerce kişiyle Anıtkabir’e gideceklerini ifade etti. Arat’ın başkanlığı Kütahya’daki Beşiktaş taraftarı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. 

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *