BAKAN YARDIMCISI YILMAZ MİLLİ EĞİTİM KAZANIMLARINI ANLATTI ‘COŞKUNUZ DAİM OLSUN’

267

Bir dizi ziyaret için Kütahya’ya gelen ve şehirdeki öğretmen, öğrenci ve okul müdürleriyle temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Kütahya’daki eğitim ordusunun coşkusuna hayran kaldığını ifade etti. Soru, görüş ve istekleri dinleyen Yılmaz, önemli konuları not alarak çözüme kavuşturulacağını ifade etti

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, bir dizi ziyaret için Kütahya’ya geldi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin düzenlediği “Öğretmenlik Mefkûremiz ve Geleceğin Eğitimcileri” konu başlıklı konferansa konuşmacı olarak katılan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, üniversitedeki programlarının sonrasında Kütahya Valiliği’ne ziyaret gerçekleştirerek Vali Musa ışın’ı makamında ziyaret etti. Vali Işın, Bakan Yardımcısı Yılmaz’ı kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek nazik ziyareti için teşekkür etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Orhan Şaybak ile birlikte Kütahya Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret eden Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, kurum yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli ile sohbet eden Bakan Yardımcısı Yılmaz yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

DEPREMDE GÖREVE ALAN EKİBE TEŞEKKÜR

Millî Eğitim Müdürlüğü Germiyan Salonunda eğitimlerine devam eden Kütahya MEB AKUB ekibiyle bir araya gelen Yılmaz, ekibin çalışmaları hakkında bilgi aldı, ekip üyelerinin görüş ve isteklerini dinledi. Deprem bölgesinde görev alan ekip üyelerine teşekkürlerini ifade etti.

Milli Eğitim Müdürlüğünü Beylerbeyi Konferans Salonu’nda millî eğitim müdür yardımcıları, ilçe millî eğitim müdürleri, şube müdürleri ve il genelindeki okul, kurum müdürleriyle toplantı yapan Bakan Yardımcısı Yılmaz, Bakanlığın eğitim öğretimle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

COŞKUNUZA HAYRAN KALDIM

Moderatörlüğünü Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in yaptığı toplantının son kısmında Bakan Yardımcısı Yılmaz, okul,kurum yöneticilerden soru, görüş veya isteği olanları dinledi ve önemli konuları not alarak bunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Salondaki eğitim ordusunun coşkusuna hayranlığını ifade eden Nazif Yılmaz, Müdürlüğü, konferans salonlarını beğendiğini sözlerine ekleyerek eğitim öğretimde bu coşkunun önemini vurgulayarak daim olmasını diledi.

MİLLİ EĞİTİM KAZANIMLARINI ANLATTI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığında teşkilat ile bir araya gelen Bakan Yardımcısı Yılmaz, hükümetin iktidarı süresince Türkiye ve Kütahya geneli Milli Eğitim bağlamında kazanımlarını teşkilata anlatıp teşkilatın sorularını cevapladı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Kütahya’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Kadim Vakfı Konağında bir araya geldi. STK temsilcileri eğitim hakkında istek ve önerilerini Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’a iletti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *