TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMAK İSTEYEN HER VATANDAŞA İHH’NIN KAPISI AÇIK

293

İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Kütahya İHH Kadın Kolları Başkanı Hatice Karakaya, İHH faaliyetlerine katılmak isteyen her Kütahyalıyı kendileriyle iletişime geçmeye çağırdı. Karakaya, “Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.” İfadelerini kullandı.

ATÖLYELERDEN ÇIKAN ÜRÜNLER YARALARI SARIYOR

Kütahya’daki tüm vatandaşları faaliyetlerine destek olmaya davet etti Kütahya İHH Kadın Kolları Başkanı Hatice Karakaya, İHH İnsani Yardım Vakfı Kütahya Şubesi hakkında bilgi verdi. Kadın Kolları olarak Mutfak ve Dikiş Atölyelerinden çıkan ürünleri o sırada ülkemizin, dünyanın kanayan bir yarası varsa oraya yolladıklarını ifade eden Karakaya, “O an acil ne varsa ilk oraya göndermeye çalışıyoruz.” Dedi.

‘BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARIRIZ’

Sosyal meselelerdeki duyarlılığı artırmak için de sürekli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Karakaya, “Eğitim faaliyetleri, seminerler düzenliyoruz. Afet durumunda arama kurtarma ekiplerimiz faal bir şekilde çalışıyor. Taşın altına elimizi koymak çabasındayız. Gönüllü bir şekilde vaktimizin sağlığımızın, zekâtını vermeye çalışıyoruz.” Dedi. İHH faaliyetlerine katılmak isteyen her Kütahyalıyı kendileriyle iletişime geçmeye çağıran Karakaya, “Birlikte emek verirsek çok daha güzel işler başaracağımıza eminiz. Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *