DUMLUPINAR TİTANS BÜYÜK FARKLA KAZANDI

128

TÜSF Korumalı Futbol 1. Ligi’nde Dumlupınar Titans, ESOGÜ Silverbacks’i 35-0 farkla yendi. Dumlupınar Titans Koçu Erdem Kaya, Dumlupınar Titans’a olan ilginin sürekli arttığını, katılımların hâlen devam ettiğini belirtti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Korumalı Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden takımı Dumlupınar Titans, sezonun dördüncü maçında ESOGÜ Silverbacks’i 35-0 yenerek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı.

Kütahya 30 Ağustos Stadyumu’nda oynanan ve Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın da tribünden takip ettiği 1. Lig, D Grubu dördüncü maçında DPÜ Korumalı Futbol Topluluğuna üye öğrencilerinin yer aldığı Dumlupınar Titans takımı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi temsilcisi ESOGÜ Silverbacks’i 35-0’lık sonuçla mağlup ederek bu sezonki dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Sezonda verdiği mücadelelerde Karabük Steelers’ı da 36-6, Bolu Bears’ı 38-6 yenen Dumlupınar Titans, bu sonuçla farklı galibiyetlerine bir yenisini ekledi.

DUMLUPINAR TİTANS’A İLGİ SÜREKLİ ARTIYOR

Maçtan 35-0 galip ayrılmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Dumlupınar Titans Koçu Erdem Kaya, “Takımımı bir kere daha verdikleri mücadeleden ve kazandıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor ve rakibimize gelecek sezonda başarılar diliyoruz” dedi. Dumlupınar Titans’a olan ilginin sürekli arttığını ifade eden Erdem Kaya, ”Kazandığımız her başarı takımımıza olan ilgiyi daha da büyütüyor. Dumlupınar Titans’a katılımlar hâlen devam ediyor. Bu çabaya yeni sezonda da katkı sunmak isteyen öğrencilerimizi aramıza bekliyoruz. DPÜ öğrencileri gerek sosyal medya hesabımızdan ya da Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız üzerinden bize ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

PROF. DR. KIZILTOPRAK’TAN TEBRİK MESAJI

Takımın elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Korumalı futbol takımımız, Üniversitemizin adını başarılarla duyurmak için büyük mücadele verdi. Takım oyuncularımızın hepsine verdikleri mücadeleden ve kazandıkları zaferden ötürü tebrik ediyorum. Takımımıza gelecek sezonda başarılarının devamını diliyorum” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *