ÇALIŞMAYI VATANDAŞ İSTEDİ

177

İstasyon Caddesi’ndeki refüj düzenleme çalışmalarının Kütahyalıların büyük bir isteği olduğunu belirten Başkan Işık, “Vatandaş şehrin en güzel caddesine bir şey yapmayacak mısınız diyerek bizlere sitem ediyorlardı. Refüj düzenlemesi tamamlandığında iyi ki burası da yapıldı diyecekler” şeklinde konuştu.

Kütahyalılardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarına devam eden Kütahya Belediyesi, halk arasında İstasyon Caddesi olarak bilinen Abdurrahman Karaa Bulvarı’ndaki aydınlatma ve refüj düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

‘BİZE SİTEM EDİYORLARDI’

Bulvardaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Değerli hemşehrilerim, Abdurrahman Karaa Bulvarı veya bilinen adıyla İstasyon Caddesi olarak bilinen caddemizin refüj düzenleme çalışmalarını denetliyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana bu cadde civarında oturan hemşehrilerimizin büyük bir isteğiydi, özlemiydi bu çalışma. Şehrin en güzel caddesine bir şey yapmayacak mısınız diyerek bizlere sitem ediyorlardı.” İfadelerini kullandı.

‘İYİ Kİ BURASI DA YAPILDI’ DİYECEKLER

Refüj düzenlemesiyle çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Işık, “Buradaki aydınlatma ve refüj düzenlemesi tamamlandığında iyi ki burası da yapıldı diyecektir hemşehrilerimiz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Değerli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *