SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM TARTIŞMASI DEVAM EDİYOR ‘ZAMMI VATANDAŞA İADE EDECEĞİZ’

170

Suya yüzde 50 indirim vaadini yineleyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, Başkan Işık’ın bu konudaki eleştirisini hatırlatarak “Kasım ayı toplantısındaki yüzde 52,7’lik zammı vatandaşımızın cebine iade etmek için bu hedefi koyduk. Suya yüzde 50 indirim Kütahya’mıza hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

BİRÇOK İNSAN ‘BÖYLE ŞEY Mİ OLUR’ DEDİ

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, suya yüzde 50 indirim vaadini yineledi. İnsanların direkt cebine dokunacak vaatleri olduğunu belirten Ahmet Tekdemir, “Ben suda yüzde 50 indirim vaadinde bulunduğumda birçok insandan “böyle şey olur mu” diye tepkiler aldım.” İfadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın da bu konuda bir eleştiride bulunduğunu ifade eden Tekdemir, “Kendilerinin kasım ayı toplantısında yüzde 52,7 zam yaptığını herkes unuttu galiba. Biz zammı vatandaşımızın cebine iade etmek için bu hedefi koyduk. Suya yüzde 50 indirim Kütahya’mıza hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

‘ÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL’ DEMİŞTİ

Başkan Işık, konutlarda su tüketimi metreküp başına 2,50’den 3,80’ çıkarıldığı Kasım ayı meclis toplantısında “Vatandaşa katı atık ve suda yüzde 50 indirim yapacağım vaadini verenlere duyuyorum. Öyle bir şey mümkün değil. Eğer yapılacaksa hemen bağışlasınlar biz onun adına tüm ulusal basında dahil teşekkür edelim.” Demişti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *