‘ATANMASI BEKLENEN HEKİMLERİN TAKİPÇİSİYİZ’

1360

Kütahya Merkez ve ilçelere atanan 19 hekimin göreve başladığını belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Önümüzdeki iki atamada Şehir Hastanesi için 30 hekimin atanmasını bekliyoruz. Takipçisi olacağız.” Dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 110. ve 111. dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kuraları ile ataması yapılan hekimlerin göreve başladığını belirtti.

Önsay, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine Anestezi ve Reanimasyon, Tıbbi Biyokimya, Ortopedi ve Travmatoloji bölümlerine üç, Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi Acil Tıp, İç Hastalıkları bölümlerine iki, Gediz Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Üroloji bölümlerine üç, Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümüne iki doktor atandığını belirtti.

19 HEKİM ATANDI

Atama sonucuna göre Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon, Göz Hastalıkları, Hematoloji Yoğun Bakım, Kadın Hastalıkları ve Doğum,  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümlerine yedi, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Radyoloji ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları bölümlerinde iki uzman hekim görev yapacak.

Yaz döneminde Kütahya’ya atanan ve göreve başlayan hekimlere Kütahya’ya hoş geldiniz diyen Mustafa Önsay, görevlerinde başarılar diledi. Önümüzdeki iki atamada Şehir Hastanesi için 30 hekimin atanmasını beklediklerini ifade eden Önsay, “Takipçisi olacağız.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *