EFRAHİM ALKIN DÜMENE GEÇTİ

135

Belediye Kütahyaspor’da son haftalarda sıkça duyulan istifa sesleri karşılık buldu. Sezonun başında anlaşma imzalanan Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile yollar ayrıldı. Tokuş’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Sportif Direktör ve Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Efrahim Alkın oturdu.

İSTİFA SESLERİ KARŞILIK BULDU

Ligde inişli çıkışlı performansıyla taraftarlarını üzen Belediye Kütahyaspor’da teknik direktör değişikliği yaşandı. Haftasonu konuk olduğu 1922 Konyaspor maçından son dakikada yediği golle 2-2’lik beraberlikle ayrılan Kütahyaspor, haftayı 32 puanla 5’inci sırada kapattı. Ligin 13. Sırasındaki 1922 Konyaspor’a kaybedilen puanın ardından son haftalarda tribünden yükselen istifa sesleri karşılık buldu.

Belediye Kütahyaspor’dan yapılan resmi açıklamada, “Teknik direktörümüz Yusuf Tokuş ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” İfadeleri kullanıldı.

22 MAÇA TAKIMIN BAŞINDA ÇIKTI

2023-2024 futbol sezonun başında Belediye Kütahyaspor ile anlaşma imzalayan Tokuş, geçtiğimiz yılın Temmuz ayından bu yana 20 lig,1 Ziraat Türkiye Kupası maçına takımın patronu olarak çıktı.

Yönetim kurulu, teknik direktör olarak ligin geri kalan süresinde yoluna Sportif Direktör ve Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Efrahim Alkın ile devam etme kararı aldı. Alkın ve ekibine başarı dileklerinde bulunuldu.

TEKNİK EKİP AÇIKLANDI

Tokuş’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Efrahim Alkın’ın teknik ekip kadrosu Abdi Aktaş, Çağatay Acar, Murat Korkmaz, Erdi Kaloğlu ve Burak Ediz’den oluştu.

Teknik direktör değişikliği çağrılarının cevap bulmasına sevinen taraftarlar ise değişikliğin daha erken, Belediye Kütahyaspor’un ligi bay geçtiği hafta yapılabileceğini belirtti. Mavi lacivertli camianın yakından tanıdığı ve taraftarın gönül bağının bulunduğu Alkın, takımın başındaki ilk maçına Pazar günü oynanacak Bayburt Özel İdare Spor karşısında çıkacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *