ZEYNEP’İN HAYALİ GERÇEK OLDU

147

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışma hayali kuran minik Zeynep’in hayali gerçek oldu. Sahneye çıkan ve Erdoğan ile konuşan minik Zeynep’e ve ailesine GAZETE KIRKÜÇ ulaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Şubat günü Kütahya’da gerçekleştirdiği mitingin yankıları sürerken, Erdoğan’ın sahneye aldığı ve bir süre sohbet ettiği Zeynep Serra Aslankıran yaşadıklarını ve duygularını anlattı. 7 yaşındaki Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu öğrencisi Nimeti ve Soner Aslankıran’ın kızı Zeynep Serra Aslankıran, en büyük hayalinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak ve konuşmak olduğunu ve bunu gerçekleştirdiğini söyledi. 

UNUTULMAYACAK BİR AN YAŞADIM

Miting günü en ön sıralarda olmak için sabah erkenden uyanıp hazırlandığını ifade eden Zeynep Serra Aslankıran, “Annemle birlikte en ön sırada bekledik. Çok heyecanlıydım. Cumhurbaşkanımız sahneye çıkar çıkmaz göz göze geldik. “Ben yanınıza gelebilir miyim” dedim. O da bana bakışlarıyla “tamam” dedi.” şeklinde konuştu. Mitingin sonuna doğru Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini işaret ederek yanına çağırdığını ifade eden Aslankıran, “Yanına gittim, elini öptüm.” dedi. Hayalinin gerçek olduğunu ve unutulmayacak bir an yaşadığını ifade eden Aslankıran, “Çok mutluyum, herkese nasip olmaz.” Dedi. Ses ve kalabalık sebebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan daha fazla konuşmadığını dile getiren Aslankıran, Cumhurbaşkanının yanına Ankara’ya gitmek istediğine değindi. Geleceğe dair hayallerini de anlatan Aslankıran, ülkemizin daha güzel yerlerde olması için çok çalışacağını ve öğretmen olmak istediğini vurguladı.

ANKARA’YA GİTMEK İSTİYOR

Mitingden bir gün önce Hilalkentteki teşkilat buluşmasında Zeynep’in isteğini AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay’a aktardığını belirten Anne Nimeti Aslankıran, Önsay’ın “Sen biraz erken gel imkân olursa cumhurbaşkanımız belki seni görür ve yanına çağırır” dediğini ifade etti. Anne Aslankıran, “Cumhurbaşkanımız çıktığında zaten Zeynep Serra ile direkt göz göze geldi, ilk önce onu selamladı. Zeynep bana dönüp “anne beni gördü” dedi. Öyle olunca iyice heveslendi, sürekli seslendi. Ben de bir kere “Kızım yanınıza gelebilir mi?” dedim. Eliyle bekleyin diye işaret etti. Miting artık bitmek üzereydi artık Zeynep çıkamayacağını düşündü, hatta gözleri doldu ve ağlamaklı oldu. Tam o sırada Cumhurbaşkanımız Zeynep Serra’yı yanına çağırdı.” Şeklinde konuştu. Anne babası olarak kızlarının hayalini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını sunan Aslankıran, Cumhurbaşkanlığı muhabirinin mitingin ardından Zeynep’i aradığını ve istekleri sorduğunu Zeynep’in sadece Ankara’ya gitmek istediğini söyledi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *