İKİ BAYRAMDA DA BİN 500 TL DESTEK

107

Kütahya Belediyesi 2022 sayılı kanun kapsamında engelli aylığı ve engelli yakını aylığı alan vatandaşlara Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 1500’er lira değerinde Engelli Destek Kartı sağlayacak.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Hatice Yakar’a misafirperverliği için teşekkürlerini ileten Başkan Işık, Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 2022 sayılı kanun kapsamında engelli aylığı ve engelli yakını aylığı alan vatandaşlara 1500’er liralık Engelli Destek Kartı sağlanacağını açıkladı.

BAŞVURUYA GEREK YOK

Başvuruya gerek kalmaksızın nakdi desteklerin Kütahya Belediyesi tarafından bine yakın engelli aylığı ve engelli yakını aylığı alan vatandaşlara ulaştırılacağını söyleyen Başkan Işık, yapılan desteğin hayırlı olmasını diledi.

Kütahya Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Işık, önümüzdeki dönemde de bu destek ve projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Yapılan desteklerden dolayı memnuniyetlerini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Hatice Yakar, taleplerini ilettiği Başkan Işık’a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Engelliler Spor Kulübü’ne engelliler için özel tasarlanan ve Türkiye’de üretilmediği için Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yurtdışından temin edilen Boccia toplarından hediye etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *