DARBE MAĞDURLARINA HAKLARI İADE EDİLMELİ

145

28 Şubat sürecinde mağdur olanlarla ilgili bir komisyonun bir an önce kurularak tüm mağdurların haklarının iade edilmesi gerektiğini ifade eden Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Köse, Memur-Sen Genel Merkezinin kapsamlı bir çalışma yürüttüğüne değindi.

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Kütahya İl Temsilcisi Osman Kaçmaz’ın, Bayram Yüğrük ve Fatih Dere ile birlikte Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Köse’yi ziyaretinde 28 Şubat sürecinde yaşananlar ve mağduriyetlerin giderilmesi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

İl Temsilcisi Fatih Köse, Osman Kaçmaz’a 28 Şubat sürecinde Kütahya başlığında Kütahya’da yaşanan sıkıntıları da ihtiva eden Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesinin 25 Yılı adlı tarih çalışmasını hediye etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde pek çok mağduriyetin önüne geçildiğini ifade eden Fatih Köse, “Ancak hala çözülemeyen konuların varlığı da bir gerçek. Memur-Sen olarak konuya ilişkin çalışmayı Genel Merkezimiz yürütüyor. Ve tamamlandığında Sayın Cumhurbaşkanımıza sunulacak.” Dedi.

KOMİSYON BİR AN ÖNCE KURULMALI

Türkiye tarihin darbelerle imtihanının çok olduğunu; her darbenin sonunda mağduriyetler ile ilgili komisyonlar kurulduğunu ve mağduriyetlerin giderilmesine çalışıldığını ifade eden Köse, “Beklentimiz odur ki 28 Şubat sürecinde mağdur olanlarla ilgili bir komisyonun bir an önce kurularak tüm mağdurların hakları iade edilmelidir. Bu konuda milletimizin tek güvencesi de Sayın Cumhurbaşkanımızdır.” Şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *