İKİ SATICI TUTUKLANDI

451

Polis ekiplerinin M.Ö.’nün uyuşturucu madde ticareti yaptığı şüphesi ile başlattığı operasyon kapsamında M.Ö’nün madde temin ettiği Y.A.’ya ulaşıldı. İki şahıs da tutuklanırken operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 2024 içinde uyuşturucu mücadelede tutuklu sayısı 49’a yükseldi

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Mehmet Ö. (30) isimli şahsın Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı şüphesi ile çalışma başlattı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında yapılan yakalamalarda; 4.57 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 1,55 gram Metamfetamin ve 1 adet cam aparat ele geçirildi.

M. Ö. isimli şahsın Y.A. (26) isimli şahıstan da madde temin ederek kullanıcılara sattığı tespitle her iki şahıs yakalandı ve M.Ö’nün  ikametinden; 2,35 Sentetik Kannabinoid, 4,42 gr Metamfetamin, 2 adet cam aparat, 1 adet Tabanca ile 5 adet Fişek ele geçirildi.

TUTUKLU SAYISI 49’A YÜKSELDİ

Gözaltına alınan her iki şahıs da çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yılbaşından itibaren Kütahya genelinde uyuşturucu madde ticareti kapsamında tutuklu sayısı 49’a yükseldi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *