3.LİG 3. GRUP’TA SON DURUM NE? ÇIKMA DÜŞME SAVAŞI SÜRÜYOR

147

Ligin son haftasına 1 puan ile giren Belediye Kütahyaspor, 3. Lig’de 4 yıl üst üste play off oynayacak. Mavi Şimşek’in ilk play off maçındaki rakibi Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş ya da Silivrispor olacak. 29’uncu hafta mücadelelerinin ardından ligden düşeceği kesinleşen takımlar ise Akhisarspor ile Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. oldu.

SON HAFTAYA GİRİLDİ

TFF. 3.Lig 3’üncü grupta 29’uncu hafta mücadelesi tamamlandı. Tüm maçlar aynı anda tamamlanırken takımlar son hafta maçlarına hazırlık yapmaya başladı.

Belediye Kütahyaspor, kendi sahasında Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ile 1-1 berabere kalırken aldığı 1 puan ile play off’lara katılmayı garantiledi. 4 maçlık yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Mavi lacivertli ekip, 3 Lig’de dört yıl üst üste play off oynayacak.

PLAY OFF KESİNLEŞTİ

Play off maçlarında oymayı çok büyük oranda garantileyen Belediye Kütahyaspor, Merkür Jet Erbaaspor’un ikinci sırayı garantilemesi ile bu hafta formalite maçına çıkacak. Bu maçın ardından Mavi Şimşek’in rakibi belli olacak. İlk play off mücadelesindeki muhtemel rakip, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş ya da Silivrispor olacak.

3. Grupta play offta yer alacak 5 takım bu hafta oynanacak Kuşadasıspor – Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü maçının sonucuna göre kesinleşecek.

KARAKÖPRÜ 2.LİG’İ GARANTİLEDİ

Kuşadasıspor’un bay geçtiği 29’uncu haftada mücadeleler şu skorlarla sonuçlandı: Silivrispor 2-0 Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş, Karaköprü Belediye Spor 2-1 Osmaniyespor Futbol Kulübü, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü  1-0 Darıca Gençlerbirliği A.Ş., Akhisarspor 2-6 Merkür Jet Erbaaspor, Karatay Termal 1922 Konyaspor 0-0 Fatsa Belediyespor, Bayburt Özel İdare Spor 2-1 Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş.

29.uncu hafta mücadelelerinin sonunda Karaköprü Belediye Spor’un 2.Lig’e çıkacağı garantilendi.

DÜŞEN İKİ TAKIM NETLEŞTİ

Bu sene ligden düşeceği kesinleşen takımlar ise Akhisarspor ile Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. oldu. Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Bayburt Özel İdare Spor ikilisinin kaderi ise bu hafta belli olacak. İki takım arasında şanlı olan taraf ise 1 puanın yettiği Bayburt Özel İdare Spor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *