‘YERELDEKİ BAŞARIYI ULUSALA TAŞIYACAĞIZ’

101

Kazandıkları belediyelerle halkın iktidarını kurmaya her zamankinden daha yakın olduklarını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Halkımız şehirlerimizi bize emanet etti. Yerelde kazandığımız başarıyı ulusal iktidara taşıyacağız.” Şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında 31 Mart seçimlerinde kazandıkları başarının devamının geleceğini vurguladı.

CHP olarak tüm Türkiye’de 14 büyükşehir belediyesi, 21 ve 337 ilçe belediyesi, 48 belde belediyesi olmak üzere toplamda 420 belediye başkanlığı kazandıklarını belirten Aksaz Şahbaz, Kütahya’da Merkez, Domaniç, Şaphane ve Dumlupınar belediyelerini kazandıklarını vurguladı.

‘HALKIMIZ ŞEHİRLERİMİZİ BİZE EMANET ETTİ’

Kazandıkları seçim başarılarına dikkat çeken Aksaz Şahbaz, “Bugün artık umudu daha da büyüttüğümüz bir gündeyiz. Halkımız şehirlerimizi bize emanet etti. Halkın iktidarını kurmaya bugün her zamandan daha yakınız. Yerelde kazandığımız başarıyı ulusal iktidara taşıyacağız. Emekçilerimiz, emeklilerimiz, çiftçilerimiz, kadınlarımız, gençlerimizle üreten biziz, yöneten de biz olacağız. Ülkemizde demokrasiyi, Cumhuriyeti, Demokratik Laik Sosyal Hukuk Devletini hep birlikte yeniden kuracağız.” Şeklinde konuştu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *