BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA YENİ BAŞKAN ALTINKAYA

148

Kulüp Başkanı Abdullah Damcı’nın istifasının ardından Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanlığına Yönetim Kurulu Üyesi Osman Altınkaya’yı getirildi.

ABDULLAH DAMCI İSTİFA ETTİ

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği toplantıda, Kulüp Başkanı Abdullah Damcı istifasını yönetim kuruluna sundu. İstifayı kabul eden Kulüp Yönetiminden yapılan açıklamada Abdullah Damcı’ya bugüne kadar kulübe verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Damcı’nın istifasının ardından Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, başkanlık görevine Yönetim Kurulu Üyesi Osman Altınkaya’yı getirildiği belirtildi.

PLAY OFF’A SON BİR ADIM

Kulüpten alınan bilgi doğrultusunda, takımın Play-off’a bir adım uzaklıkta olduğu sezonda belirsizlik içerisine sokulmamak ve zaman kaybetmemek adına sezon sonuna kadar Kulüp Başkanlığını Osman Altınkaya’nın yürüteceği akabinde yapılacak işlerin sezon sonuna bırakılacağı ifade edildi.

Ayrıca Osman Altınkaya Başkanlığındaki yönetim kurulunun, mevcut teknik heyet ve futbol takımı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci tarafından ligin son düdüğüne kadar hedefe ulaşmak adına maddi manevi her türlü destekleneceği belirtildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *