KÜTAHYALI SPORCU EGEMENLİK KUPASI’NDA ŞAMPİYON OLDU: ATICILIKTA YENİ BİR ‘YILDIZ’ DOĞUYOR

124

Kütahyalı Sporcu Azra Yıldız, Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupasında aldığı puanla Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek kategorisinde şampiyon oldu. Antrenörü Kübra Koçak, genç sporcunun ulusal ve uluslararası alanda daha pek çok başarıya imza atacağını ve madalyaları şehre getireceğini vurguladı.

Kütahyalı atıcılık sporcuları, Türkiye’de ve uluslararası arenada her geçen gün yeni başarılara imza atıyor. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası 19-23 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalarda Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek kategorisinde yarışan Kütahyalı Sporcu Azra Yıldız aldığı puanla barajı geçerek şampiyon oldu.

ŞEHRE GURURU YAŞATTI

Son yıllarda atıcılık alanında Kütahya’da önemli sporcular yetiştiren Azra Yıldız’ın Antrenörü Kübra Koçak, “Sporcular bu başarılara imza atmak için büyük bir fedakârlık göstererek emek veriyor. Azra da çok çalıştı, emeğimizin karşılığını şampiyon olarak almak büyük bir mutluluk.” İfadelerini kullandı.

‘PEK ÇOK BAŞARIYA İMZA ATACAK’

Genç sporcunun ulusal ve uluslararası alanda daha pek çok başarıya imza atacağına inancının tam olduğunu vurgulayan Koçak, “Çok çalışarak şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Azra yeni madalyaları bu şehre getirecek. Yeni bir yıldız doğuyor.” Dedi. Koçak, destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *