DEPREMDE VEFAT EDENLER GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

511

Depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden 58 yaşındaki Hikmet Özatağ ile 30 yaşındaki oğlu Ergun Özatağ, genç çift Ali Rıza Gürin ve eşi Şeyma Gürin Kütahya Merkez’de; Adıyaman’da görev yapan 37 yaşındaki Ayşegül Özcan ise Tavşanlı’da gözyaşlarıyla toprağa verildi

ANNE OĞUL YAN YANA TOĞRAPA VERİLDİ

İskenderun’daki depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden anne Hikmet Özatağ (58) ile oğlu Ergun Özatağ’ın (30) Ali Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kütahya Evliya Çelebi Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

İskenderun’daki depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden anne Hikmet Özatağ (58) ile oğlu Ergun Özatağ’ın (30) Ali Paşa Camii’ndeki cenaze namazına; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Demokrat Parti Genel İdare Kurulu üyesi İlhami Özatağ ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kütahya Müftü Yardımcısı Mustafa Karaman’ın kaldırdığı cenaze namazı öncesi anne ve oğlu için ayrı ayrı helallik alındı. Karaman, depremde hayatlarını kaybeden anne ile oğlunun şehitlik mertebesine ulaştığını belirtti.

GENÇ ÇİFTİN HAYALLERİ YARIM KALDI

Kahramanmaraş depreminde vefat eden TEİAŞ’dan emekli İsmail Gürin’in oğlu Ali Rıza Gürin ve eşi Şeyma Gürin’in cenazesi ikindi namazına müteakip Kütahya Müderris Cami’inden kaldırıldı.

GÖREVİNİ ADIYAMAN’DA YAPIYORDU

Adıyaman’da görev yapan 37 yaşındaki Ayşegül Özcan’ın enkaz altında kalarak hayatını kaybetmesi Tavşanlı’yı üzüntüye boğdu. CHP İlçe Başkanı Mehmet Çınar’ın kızı olan Ayşegül Özcan, İkindi Namazı’na müteakip kılınan Cenaze Namazı’nın ardından Tavşanlı Asri Mezarlığı’na defnedildi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, cenazeye katılarak merhumeye Allah’tan Rahmet, büyük bir acı yaşayan Özcan ve Çınar ailelerine Başsağlığı diledi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *