SAĞLIK SEN KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI AHMET LÜTFİ DEMİRSÖZ MAAŞINI AFAD’A BAĞIŞLADI

320

Kütahya’dan Hatay’a 112 ve UMKE için, Kahramanmaraş’a ise hastanede çalıştırılmak üzere görevlendirilen sağlık çalışanlarını ziyaret eden Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Ahmet Lütfi Demirsöz, depremin yaralarının sarılması için destek mesajı verdi. Demirsöz bu ayki maaşını AFAD’a bağışladığını da açıkladı

Tüm Türkiye’yi yıkan depremin ardından deprem bölgesindeki yaraların sarılması için destekler çığ gibi büyüyor. Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Ahmet Lütfi Demirsöz, bu ayki maaşını depremzedeler için AFAD’da bağışladığını belirtti.

Büyük deprem felaketinin etkileri hala devam ederken, Kütahya’dan Hatay’a 112 ve UMKE için, Kahramanmaraş’a ise hastanede çalıştırılmak üzere görevlendirilen sağlık çalışanlarını ziyaret eden Demirsöz, “Karınca kararınca yanlarında olup destek olmaya çalıştık. Bir yaraya merhem olabilmek için canla başla çalışan kardeşlerimi yürekten kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

‘DEPREMDEN ETKİLENDİ YİNE DE SAHADA’

Sağlık Sen Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel’i ziyaret ederek depremzedelere ulaştırılmak üzere giyim, gıda ve erzak paketlerini teslim ettiklerini ifade eden Demirsöz, “Deprem felaketinden kendisi de büyük şekilde etkilenmiş olmasına rağmen yaraları sarmak için var gücüyle sahada olan kıymetli başkanıma ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *