‘ÜRETEN KADINLARI DESTEKLİYORUZ’

478

Bir toplumun kalkınabilmesi için de kadınların önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya Belediyesi olarak kadınları daima önceliyor, üreten kadınları her koşulda destekliyor, kadın istihdamına büyük önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Eşi Fatma Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak ile Kütahya Belediyesinde görevli kadın personeli tek tek ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Kadınlarla birlikte çalışmanın kendilerine farklı bir bakış açısı ile olayları görme ve değerlendirme özelliği kattığını belirten Başkan Işık, bu yıl deprem sebebiyle geniş kapsamlı bir organizasyon yapmadıklarını ifade etti. Belediyede çalışan ve Kütahyalı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Işık, “Kadın elinin değdiği her alan daha güzel, daha farklı oluyor.” dedi.

‘KADIN İSTİHDAMINI ÖNCELİYORUZ’

Kadınlarımız; içinde bulunduğumuz toplumu şekillendiren, bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarları olduğunu vurgulayan Başkan Işık, “Toplumsal yaşamın her aşamasında en önemli rolleri üstlenen kadınlarımız, fedakârlıkları, üretkenlikleri ve nezaketleriyle hayatımızın denge unsuru olmaktadır. Bir toplumun kalkınabilmesi için de şüphesiz kadınlar olmazsa olmazlarımızdır. Bu bağlamda Kütahya Belediyesi olarak kadınları daima önceliyor, üreten kadınları her koşulda destekliyor, kadın istihdamına büyük önem veriyoruz.” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *