KARİYER VE TEKNOLOJİ KONFERANSI 8 YAŞINDA: SEKTÖRÜN DEVLERİ DPÜ’DE BULUŞUYOR

131

Farklı sektörlerden dev isimlerin ağırlanacağı 8. Kariyer ve Teknoloji Konferansı 11-12 Mayıs tarihinde DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, iş dünyasından son gelişmeleri uzman konuklardan öğrenmek isteyen tüm öğrencilerimizi 11 etkinliğe davet etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi IEEE Dumlupınar öğrenci topluluğu tarafından düzenlenecek olan 8. Kariyer ve Teknoloji Konferansı (Katek) etkinliği 11-12 Mayıs tarihinde DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Etkinliğe Beko’dan Senior Lead Ahmet Çakırel, WAT Motor’dan R&D Electrical Chapter Leader Abdullah Polat, Voltra Enerji’nin Kurucusu Hikmet Gün, Zafer Güder Havacılık Kurucusu Zafer Güder, Boyplast Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sarac, Kıdemli İş Analizi Danışmanı ve KVKK Uzmanı Fahriye Erkoç, Schneider Electric’ten Product Manager Alaattin Canpolat, Kybele’s Garden Co Founder/ COO Fırat Alkan ve Çeliker Teknoloji’nin CEO’su Mustafa Çeliker konuşmacı olarak katkı sağlayacak.

Öğrencilerin farklı sektörlerde yöneticilik yapan konuklardan kariyer planlama, iş hayatında gelişen teknoloji, dijital çağda çalışma koşulları ve çalışanlardan sahip olmaları beklenen nitelikler hakkında bilgi edinilmesi amaçlanan etkinlikte katılımcılar, merak ettikleri soruları sorup tanışma fırsatı yakalayabilecek.

ÖĞRENCİLER İÇİN EŞSİZ BİR DENEYİM

Bu yıl 8.’si düzenlenecek konferansın hem konuları hem de konukları açısından öğrencilerimize çok kıymetli deneyimler sunacağını kaydeden DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Teknolojinin büyük bir hızla dönüştürdüğü iş dünyasından son gelişmeleri uzman konuklardan öğrenmek isteyen tüm öğrencilerimizi 11-12 Mayıs’ta DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek etkinliğimize davet ediyorum” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *