‘MESLEKİ EĞİTİM TEŞVİK EDİLMELİ’

238

KÜTBO üyeleriyle gerçekleştirilen istişare toplantısında KUTSO MTAL Okul Müdürü Hasan Düzgün, ara eleman yetiştirmekte meslek liselerinin önemini,  mesleki eğitimin desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Eylül ayı Meclis Toplantısı sonrası Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Üyeleri, Yeni Borsa Üyeleri ve Proje Okulu KUTSO MTAL Müdürü Hasan Düzgün ile İstişare Toplantısı yapıldı.

Meclis Toplantısının ardından gerçekleştirilen İstişare Toplantısında Borsaya yeni kaydolmuş üyelere oryantasyon sunumu ve Borsa faaliyetleri ile Stratejik Plan hakkında bilgi aktarımı yapıldı.

Başkan Gültekin yaptığı konuşmada; mesleki eğitimin önemine vurgu yaparak bu alanda Borsa adına yürütülen çalışmalardan söz etti.

ARA ELEMAN YETİŞTİRİLMESİNDE BÜYÜK ROL OYNUYORLAR

KUTSO MTAL Okul Müdürü Hasan Düzgün ise ara eleman yetiştirmekte meslek liselerinin önemini,  mesleki eğitimin desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini belirterek, Kütahya Ticaret Borsasına da bu konuda desteklerinden ve gerçekleştirdiği faaliyetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Toplantıda Borsa üyelerinin kendi sektörleri ile alakalı sorun ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Gültekin toplantının sonunda Borsaya yeni kayıt olan Üyelere teşekkürlerini sunarak Borsa Üyelik Belgelerini takdim etti.

KÜTBO




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *