BAŞKAN ÖNSAY’DAN ÇİFTE YOL MÜJDESİ

184

Domaniç-Tavşanlı Yolu şantiyesinde incelemelerde bulunduklarını açıklayan AK Parti Kütahya İl Başkanı Önsay, yol çalışmasında yıl sonuna kadar 4 km’lik kısmın daha hizmete açılacağını belirtti. Önsay, Tavşanlı’nın en önemli sorunlarından olan Ömerbey Mahallesi Girişi 2,5 km’lik Bağlantı Yol Yapım işinin kısa sürede gerçekleştirileceğini müjdeledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Tavşanlı ve Domaniç’te ilçe yollarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

KÖPRÜLERİN YAPIMI TAMAMLANDI

Domaniç’te AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı, Domaniç İlçe Başkanı Numan Köksal ve önceki dönem İlçe Başkanı Ahmet Özoğul ile birlikte Domaniç-Tavşanlı Yolu şantiyesinde yetkililerden bilgi alıp incelemelerde bulunduklarını açıklayan Başkan Önsay, “Şu ana kadar sanatsal yapı olarak Muhacirler Köprüsü ve Hamitabad Köprülerinin yapımlarının tamamlandığı yol çalışmasında yıl sonuna kadar 4 km’lik kısım daha hizmete açılacaktır.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYALILARIN ULAŞIMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE RAHATLATACAK’

Yolun Kütahyalıların ulaşımını önemli ölçüde rahatlatacağını dile getiren Önsay, yolun biran önce hizmete açılması için yoğun gayret gösteren karayolları ekiplerine teşekkür etti.

Önsay, Tavşanlı’da Milletvekilleri, Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı, Kütahya,Emet karayolları yetkilileri Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı İlçe Başkanı Ali Özden, Domaniç İlçe Başkanı Numan Köksal, Domaniç önceki dönem İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ve Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Yasin Demirci ile birlikte Domaniç-Tavşanlı Yolu çalışmaları üzerine istişare ve değerlendirme toplantısı yaptıklarını belirtti.

Önsay, Tavşanlı’nın en önemli sorunlarından olan Ömerbey Mahallesi Girişi 2,5 km’lik Bağlantı Yol Yapım işinin kısa sürede Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini müjdeledi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *