MELDA SOYSAL, SEYİTÖMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI: ‘SEYİTÖMER YÜZYILINI’ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

178

Seyitömer Beldesinden Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımı yapan Melda Soysal, Seyitömer’i ayağa kaldıracaklarını, değişim ve dönüşüm hayallerini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Seyitömer AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Melda Soysal, AK Parti il başkanlığına müracaatını gerçekleştirdi. Daha sonra burada bir basın açıklaması yapan Soysal, hedeflerini açıkladı.

PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Yapacakları çalışmaları anlatan Seyitömer AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Melda Soysal; “Gelişim için her türlü dinamiğe sahip, gelecek nesillerin bizlere emaneti olan Seyitömer Beldemizi ayağa kaldırmak, değişim ve dönüşüm hayalimizi gerçekleştirmek için çıktığımız bu yolda,  halkımız İle birlikte, girişimcilik kültürümüzü maksimum seviyede kullanarak, beldemiz için planladığımız projelerimizi bir bir hayata geçirmek için sizler ile birlikte uzun ve zorlu bir yola çıkıyoruz” dedi.

“SEYİTÖMER YÜZYILINI” EKİBİM İLE

BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ

Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay liderliğinde Teşkilat ve Milletvekilleri ile birlik ve beraberlik içinde hareket ederek oluşturdukları pozitif sinerji ile Kütahya Yüzyılını gerçekleştirmek için yola çıkan ekibin bir parçası olarak, Beldede “Seyitömer Yüzyılını” ekibi ile birlikte gerçekleştirmek istediğine vurgu yapan Soysal şöyle devam etti; “Beldemizin özel ve güzel insanlarına Rabbim en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin inşallah. Çıktığımız bu kutlu yol, hakkımızda hayırlar getirsin, rabbim bu vazifemizi hayırlı kılsın. Tüm, kardeşlerimden selam ve dua beklerim. Allah yar ve yardımcımız olsun…” ifadelerini kullandı.

MELDA SOYSAL KİMDİR?

1977 Seyitömer doğumlu olan Melda Soysal, evli ve iki çocuk annesi. 2004-2008 yılları arasında esnaflık yapan Soysal, 2014-2018 yılları arasında Ak parti merkez ilçe başkan yardımcılığı görevini üstlendi. 2018 yılından beri tarımla uğraşırken, şuan DPÜ Siyaset Bilimi Uluslararası ilişkiler bölümü 2 sınıf aktif öğrencisi.

Soysal, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Seyitömer Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *