KÜTAHYA KIŞ MEVSİMİNİN ZORLU ŞARTLARINA HAZIR

91

Karla mücadele sezonunun başlamasıyla Kütahya Valisi Musa Işın kış sezonunu kazasız belasız geçirmeyi dileyerek “Kış hazırlıkları tamamlandı, mağduriyete izin vermeden mücadele edeceğiz” dedi.

Kütahya Karayolları 145. Şube Şefliği, kış aylarında olası zorlu hava koşullarına karşı alınan tedbirlerle birlikte, karla mücadele sezonunu başlattı. Vali Sayın Musa Işın, kara yollarının ve köy yollarının güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan hazırlıkları inceledi.

“HİÇBİR MAĞDURİYETE İZİN VERMEYECEĞİZ”

Karla mücadele sezonunun başlamasıyla birlikte ekiplerin 7/24 görev başında olacağını ve her türlü olumsuz duruma karşı anında müdahale edileceği belirten Vali Işın, “Kış sezonunun kazasız belasız geçmesini diliyorum. Karayollarımız ve İl Özel İdaremiz karla mücadele konusunda gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı. Amacımız sezonu vatandaşlarımız için sükûnetle, suhuletle ve sağlıkla bitirmektir” diye konuştu. Karayolları Bölge Müdürü Umut Akyazı 220 personel ve 66 makineyle mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. İş güvenliğinin önemine dikkat çeken Akyazı, “Hiçbir arkadaşımızın ayağına taş değmesin ama vatandaşımızın ailesine, işine, evine ulaşımını en temiz, en uygun şekilde yapalım” ifadelerini kullandı. KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *