HALKBANK ÜRETEN KADINLAR YARIŞMASINDA BÜYÜK GURUR: ESİN GÜRAL ARGAT’IN JÜRİLİĞİ ÖDÜL ALDI

127

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, “Halkbank Üreten Kadınlar” yarışmasına jüri olarak katkılarından dolayı ödüle layık görüldü. Güral Argat, Kadınların iş dünyasında aktif rol almaları ve ekonomik özgürlüklerini kazanarak güçlenmelerini sağlamak tüm çalışmaları çok değerli olduğunu belirtti.

Kadınların iş gücüne katılımını ve girişimci kadınları her fırsatta destekleyen Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KUTSO) Esin Güral Argat, jüri görevini üstlendiği Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

Halkbank tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Üreten Kadınlar Yarışması’nda jüri görevini üstlenen Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KUTSO) Esin Güral Argat, yarışmaya jüri olarak katkılarından dolayı ödüle layık görüldü.

Ödüller kapsamında kadın girişimcilerin iş fikirlerini inovasyona dönüştürebilmeleri için tasarlanan Üreten Kadınlar Akademisi Master Class Eğitim Programında da görev aldı. Program kapsamında kadın girişimcilere gönüllü danışmanlık veren Esin Güral Argat, marka oluşturulması ve sürdürülebilirliğinden sosyal medya stratejilerine, online ticaret ve pazarlama tekniklerinden kişisel stile kadar pek çok konuda bilgiler paylaştı.

‘KADINLARIN İŞ DÜNYASINDA

ROL ALMALARINI DESTEKLİYORUZ’

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan KUTSO Başkanı Esin Güral Argat, “Kadınların iş dünyasında aktif rol almaları ve ekonomik özgürlüklerini kazanarak güçlenmelerini sağlamak için yapılan tüm çalışmaları çok değerli buluyoruz. Türkiye’de kadın girişimcilerin desteklenmesi için hayata geçirilen Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nda jüri olarak seçilmekten ve bu ödüle layık görülmekten büyük bir gurur duyuyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *