MADALYAYA VURDU

635

Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Kütahya ekibi 17 sporcu ile mücadele ederken Elif Kaya Türkiye üçüncüsü, Ayşe Yamık, Eylül Aleyna Ağın ve Mustafa Varol ise Türkiye 5.si oldu

Kocaeli’nde 5 Bin sporcunun katıldığı 20 – 27 Haziran 2022 tarihlerindeki Türkiye Kick Boks Şampiyonasına Kick Boks İl Temsilcisi ve Antrenörü Ahmet Arabacı nezaretinde Antrenör Mehmet Ali Dülger ile bölge Hakemleri Fatma Çakır, Ezgi Şebnem Hoşgör ve Nida Kocaman görevlendirildi. Kütahya ekibi Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na 8’i Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcusu, 1’i Gençlik Merkezi S.K., 6 Alfa Spor Kulübü, 2 ferdi sporcudan oluşan kafile 17 sporcu ile katılım sağladı.

Ocak ayında Ordu’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında Türkiye 3. olan Elif Kaya Yıldız Bayanlar Kick Light 65 kg’ da Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında da Türkiye 3.sü olarak bronz madalya kazandı. Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Ayşe Yamık ve Eylül Aleyna Ağın ile Alfa Spor Kulübü sporcularından Mustafa Varol Türkiye 5.si oldu. Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Arabacı şampiyona ile ilgili olarak “Turnuvanın yapılmasında emeği geçen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Salim Kayıcı başta olmak üzere Federasyon Personelimize, Hakem ve Antrenör arkadaşlarımıza, Kocaeli İl Temsilcisi Özcan Mermer’e, Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a, Kütahya Belediye Spor Kulübümüze, Kütahya Belediye Spor Kulübümüzün Antrenörü Fatma Çakır’a, Kütahya Belediyemize, görevli antrenör ve hakemlerimize ve emeği geçenlere Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz.  Hedefimiz bundan sonraki organizasyonlarda da aynı başarıyı gösterip, sporcularımıza milli formayı giydirmektir, inşallah başaracağız” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *