SOSYAL KONUT PROJESİNDE SAYI ARTTI

528

Sosyal Konut Projesinde Kütahya sayılarının güncellendiğini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya il merkezine yapılacak konut sayısının 600’den 685’e çıktığını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’da inşaatı devam eden TOKİ projelerindeki son durumu açıkladı. İnköy Mahallesinde 454 Adet Konut, 8 Dükkan, 1 Adet Cami inşaatları ile Altyapı ve çevre düzenlemesinin devam ettiğini belirten Mustafa Önsay, projelerin yüzde 80’inin tamamlanmış durumda olduğunu belirtti.

TOKİ 10 BİN 644 KONUT YAPTI

Merkez ve ilçelerde bu güne kadar toplam 10 Bin 644 TOKİ konut sayısının tamamlandığını ifade eden Önsay, 2 Bin 198 konutun yapımının devam ettiğine değindi.  Türkiye’nin en büyük Sosyal Konut Projesinde İl merkezine yapılacak sosyal konut sayısının 685 olarak güncellendiğini ifade eden Önsay, “Vefa Mahallemizde yerinde kentsel dönüşüm kapsamında 495 Adet Konut, 10 Adet Dükkan, 1 Adet Cami inşaatı ile ilgili ihale 5 Eylül 2022 tarihinde tamamlanmış ve süreç başlamıştır. Böylelikle Mahalledeki vatandaşlarımızın sorunlarını çözme adına en önemli eşik geçilmiştir.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDA




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *