KARANLIĞI YAŞADILAR

423

15 Ekim Dünya Beyaz Baston ve Farkındalık Gününde Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, gözlerini siyah kuşaklarla bağlayarak, ellerindeki bastonlarla 5 dakika okul bahçesinde yürüyüş yaptı. Öğrenciler beş dakikaya boyunca görme engellilerle empati kurdu

Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi Engellilerle Dayanışma Kulübü, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston ve Farkındalık Günü dolayısıyla öğrenciler 5 dakikalığına görme engelli oldu.

EMPATİ ETKİNLİĞİ

LİSE ÖĞRENCİLERİ 5 DAKİKALIĞINA GÖRME ENGELLİ OLDU (MUSTAFA AKÇAY/KÜTAHYA-İHA) Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi Engellilerle Dayanışma Kulübü, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston ve Farkındalık Günü dolayısıyla öğrenciler 5 dakikalığına görme engelli oldu.

Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi’nde 15 Ekim Dünya Beyaz Baston ve Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlik esnasında öğrencilerin gözleri siyah kuşaklarla bağlanarak, görüş açıları tamamen kapatıldı ve ellerindeki bastonlarla 5 dakika okul bahçesinde yürüyüş yaptı. Etkinlik, okuldaki öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılanırken, okul öğretmenlerinden Süleyman Şahin, öğrencilere beyaz bastonun öneminden ve görme engellilerin erişilebilirliğinden bahseden bilgiler verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *