‘PROJELERİMİZ HAZIR GÖREVİ BEKLİYORUZ’

415

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Kütahya ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, konusunda uzman olan isimlerin hazırladığı projelerinin ülkeyi ayağa kaldıracağını belirtti. Hizarcıoğlu Karaman, göreve hazır olduklarının altını çizdi.

Genel Başkan Sarıgül’ün bir günlük ziyaretinin ardından Kütahya’dan memnuniyet ile ayrıldığının altını çizen TDP İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, bu ilgi ve alakanın sadece genel başkana olan muhabbetten değil, Türkiye Değişim Partisinin izlediği samimi ve sıcak yaklaşımında etkili olduğunu belirtti.

Programda Genel Başkan Sarıgül’ü ciddi bir katılımcı karşıladıklarını hatırlatan Hizarcıoğlu Karaman, programlara katılan muhtarlar ve basın mensuplarına, son derece nazik bir şekilde genel başkanı karşılayan esnafa teşekkür etti.

‘SORUNLARI VATANDAŞTAN DİNLEDİ’

Sarıgül’ün daha önceki dönemlerde Kütahya’yı kısa süreli olarak iki defa ziyaret ettiğini dile getiren Hizarcıoğlu Karaman, “Çok fazla gezme ve şehrimizde vakit geçirme ihtimali olmamasına karşılık son ziyaretinde şehrimizde kendisine olan ilgi ve alaka başta Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül olmak üzere hepimizi çok memnun etti. Sivil toplum örgütlerinden sokaktaki sivil vatandaşlarımıza, Muhtarlarımızdan esnaflarımıza kadar birçok vatandaşımız ile bire bir sohbetler eden Genel Başkanımız sıkıntıları bire bir dinlerken başta ekonomik zorluklar olmak üzere işsizlik gibi birçok sorunu Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi şehrimizde halkımızın ağzından direkt olarak dinledi. Genel Başkanımızı karşısında gören vatandaşlarımız son derece samimi olarak yanına gelip sıkıntılarını anlatmakta çekinmedikleri gibi Genel Başkanımızı her gün sohbet ettikleri bir insan gibi karşıladılar.” İfadelerini kullandı.

‘TÜM İLLERİMİZİ AYAĞA KALDIRACAK’

Hizarcıoğlu Karaman, Genel Başkan Sarıgül’ün vatandaşların sıkıntılarını dinlerken, basın mensupları ile görüşlerini paylaşırken ya da esnafı ziyaret ederken her platformda kendisine iletilen tüm sorunlara ilişkin projelerimizin hazır olduğunu söylediğini belirtti. Hem bölgesel hem de tüm illeri tek tek kapsayan problemleri genel merkezi ile paylaştıklarını dile getiren Hizarcıoğlu Karaman, “Konusunda uzman olan isimler ülkemizi ayağa kaldıracak projeleri bu sıkıntıları baz alarak hazırladı. 5 T projesini uzun zaman yapılan çalışmalar neticesinde tamamladılar. Tarım ve Hayvancılık, Teknoloji, Tekstil, Turizm ve Ticaret ana maddeleri üzerinde hazırlanan bu projeler ülkemizi ve tüm illerimizi ayağa kaldıracak. Görev verilmesi halinde hiçbir zaman halkımız ile olan bağımızı koparmayacağız ve her zaman onların arasında olmaya devam edeceğiz. Türkiye Değişim Partisi olarak tüm hazırlığımızı yaptık ve vatandaşlarımızdan bizlere görev vermesini bekliyoruz” dedi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *