GÜLDÜREN İLE YOLLAR AYRILDI

566

Şampiyonluk yolunda çıktığı yolda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Belediye Kütahyaspor’da son puan kayıplarının ardından Teknik Direktör İsmail Güldüren ile yollar ayrıldı. Mavi lacivertli taraftar, şimdi yeni hocayı bekliyor. 

Şampiyonluk parolası ile başlanan sezonda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Belediye Kütahyaspor’da Teknik Direktör İsmail Güldüren ile karşılıklı olarak anlaşarak yollar ayrıldı.

‘VERMİŞ OLDUĞU EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER’

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Teknik Direktör’ümüz İsmail Güldüren ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadar ki vermiş olduğu emekler için teşekkür eder kariyerinde başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi.

Son haftalarda sahada istenen oyunu göremeyen taraftarların, birkaç maçtır tribünden Güldüren’i istifaya çağıran tezahüratları dikkat çekiyordu

TRİBÜNLERDEN İSTİFA SESLERİ YÜKSELMİŞTİ

Pazar günü oynanan ve Belediye Kütahyaspor’un kendi sahasından 1-0 mağlubiyetle ayrıldığı Karaköprü Belediyespor maçının son bölümlerinde de tribünlerden istifa sesleri yükselmişti.

Zirve yolundaki rakibini saha ve seyirci avantajına rağmen mağlup edemeyen Belediye Kütahyaspor, sahadan eli boş çıkmış. Bu durum tribünleri dolduran taraftarlarında sesini yükseltmesine neden olmuştu.

YENİ HOCA KİM OLACAK?

Güldüren’in ayrılığının ardından Belediye Kütahyaspor’da takımın başına kimin geçeceği ise merak konusu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *