KERAMİKA, KÜTAHYA’NIN 10. AR-GE MERKEZİ OLDU

559

ÜNSA A.Ş. Keramika’nın araştırma geliştirme çalışmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Ar-Ge Merkezi ile tescilledi. Almış oldukları belge ile inovatif ve katma değeri yüksek üretimler yapmaya devam edeceklerini ifade eden Keramika Genel Müdürü Emin Yüce “Sektör ve ülke için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz”dedi.

Keramika, kurulduğu 2006 yılından bu yana Tasarım, Ar-Ge ve İnovasyon odaklı üretim anlayışıyla Türkiye’de ve dünyada Sofra Üstü Sunum grubunda seramik sektörünün önemli aktörlerinden biri olmaya devam ediyor.

ÜNSA A.Ş. Keramika, sektöründe başarıyla devam ettirdiği araştırma geliştirme çalışmalarını, 02.12.2022 tarihinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Ar-Ge Merkezi ile tescilledi

Keramika, 22.12.2022 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen Ar-ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri zirvesinde belgeyi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’ tan teslim aldı. Konu ile ilgili olarak Keramika Genel Müdürü Emin Yüce: “T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü’nün başvurumuzu değerlendirerek, kabul etmelerinden dolayı ÜNSA A.Ş. Keramika olarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz. ” Dedi.

‘ÜLKE İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Keramika’ da kurulduğu günden bu yana Ar-Ge çalışmalarına, İnovasyona, yeniliğe ve özellikle Üniversite & Sanayi İşbirliklerine büyük önem verdiklerini dile getiren Emin Yüce, “Almış olduğumuz bu belge ile sektörümüze inovatif ve katma değeri yüksek üretimler yapmaya devam edeceğiz. Alanlarında uzman, genç ve motivasyonları yüksek bir Ar-Ge ve Tasarım ekibimiz var. Çalışmalarımızın Bakanlığımız tarafından takdir edilerek ödüllendirilmesi bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.” ifadelerini kullandı.  Ekipleri ile birlikte, sektör ve ülke için çalışmaya, üretmeye devam edeceklerine vurgu yapan Yüce, ÜNSA A.Ş. Keramika adına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına,   Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü’ne ve bu belgeyi almalarında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

‘ŞEHRİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

Belgenin alınmasından sonra Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Mehmet Albayrak’ ın katılımlarıyla Keramika Ar- Ge Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta görüşlerini paylaşan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Mehmet Albayrak: “ Kütahya’mızın 10. Ar-Ge Merkezi şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Bu merkezde sektörünüze katkı sağlayacak çok değerli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Tüm Keramika Ailesini başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *