1.90’LIK KRAL BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA

468

Düzce Cam Düzcespor’un tecrübeli santraforu Timur Kosovalı, Belediye Kütahyaspor’da. 1.90 boyundaki 32 yaşındaki Kosovalı, kariyeri boyunca  attığı 134 gol ile gol krallıkları yaşadı. Kosovalı, “İnşallah bu sene o kupayı alacağız” dedi.

‘BU SENE KUPAYI ALACAĞIZ’

2.Lig Beyaz Grup takımlarından Düzce Cam Düzcespor’un 32 yaşındaki tecrübeli santraforu Timur Kosovalı, 1.5 yıllığına kendisini mavi lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. İmza töreninde konuşan Kosovalı, “Karar vermem çok zor olmadı takımın kalitesine de güvendiğimiz için burayı tercih ettim. Tabii ki hedefimiz bu sezon direkt şampiyonluk, geçen sezon bu takım talihsizlikler yaşadı. İnşallah bu sene o kupayı alacağız diye ümit ediyorum.” Dedi.

GOL KRALLIKLARI YAŞADI

1.90 boyunda Almanya doğumlu Timur Kosovalı;  3.Ligde Kayseri Şekerspor ile 21 Gol ve 2.Ligde Bandırmaspor ile 22 gol kaydederek gol krallıkları yaşamış ve Göztepe’nin 1.Lige çıkmasına attığı 13 golle büyük katkı sağlayarak adını liglerin önemli golcüleri arasına yazdırmıştı.

Antalyaspor, Gençlerbirliği, İstanbulspor, Bandırmaspor, Göztepe, Ankaragücü, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü, Amedspor, Bodrumspor gibi önemli takımların formasını giyen Timur Kosovalı geçtiğimiz sezonu 12 golle tamamlarken kariyerindeki 2.şampiyonluk kupasını Düzcespor ile kaldırmıştı.

İlk devre 2.Ligde takımıyla 19 maça çıkan ve 4 kez ağları havalandıran Timur’un profesyonel kariyerinde 362 maçta 79’u 2.Ligde olmak üzere 134 gol bulunuyor.

TARAFTAR MEMNUN

‘HERKES İSTEDİ BİZ ALDIK’

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada “Timur Kosovalı’ya şehrimize hoş geldin diyerek, golleriyle Belediye Kütahyaspor’umuza şampiyonluk yolunda katkı sağlamasını temenni ederiz. Camiamıza hayırlı olsun…” ifadelerini kullandı. Transfer haberinin duyulmasıyla birlikte mavi lacivertli taraftarlar, sosyal medya hesaplarından mutluluklarını paylaştı. Biri kanat diğeri santrafor olmak üzere iki tecrübeli oyuncu ile anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşılayan taraftar golcü forvet Kosovalı için de “Herkes istedi biz aldık” yorumları yaptı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *